sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tyttö, joka koitti paeta kohtaloaan ○ prologi


^soimaan^


Olen aina kummaksunut hyvän ja pahan erottelua. Kylmäverisin murhaaja on jonkun paras ystävä, ja jonkun paras ystävä on kylmäverinen murhaaja ...


 Cassandra on se tyttö, joka koitti muuttaa kohtaloaan. Miksi hän teki niin? Yksinkertaisesti selitettynä hänelle määrätty kohtalo oli epäreilu, hyvin epäreilu. Hänen äitinsä oli pyhä henkilö. Jumalattaren ruumiillistuma. Luit oikein, tarujen mukaan jumalattaren sielu asustaa yhdessä henkilössä maan päällä. Tämä henkilö oli hänen äitinsä. Kuten arvata saattaa, Cassandran ainut tehtävä oli jatkaa äitinsä uraa, istua verhon takana ja ennustaa ihmisten kohtaloa.
Cassandran äiti oli niin pyhä henkilö, ettei hänen oma tyttärensäkään saanut tavata häntä kasvotusten. Cassandra sai puhua äidilleen vain verhon takaa ja hänen piti kutsua äitiänsä "oi, pyhäksi jumalattareksi". Eräänä päivänä Cassandra keräsi rohekutensa meni äitinsä puheille.
 Cassandra: Oi, pyhä jumalatar, miten kohtaloaan voi väistää?
Äiti aka pyhä jumalatar: Kohtaloaan ei voi paeta... Tai no, onhan se mahdollista, mutta melkein mahdotonta. Se voi maksaa sinulle elämääkin enemmän.

Cassandra: Mielummin kuolisin kuin olisin sinun tilallasi!
 Pyhä jumalatar: Sinua on varoitettu, alamainen...

Mutta Cassandra yritti kaikesta huolimatta...

Kiitos, jos luitte. Tämä on siis jonkinlainen kuvatarina Cassandran (kiitos, Lin J) menneisyydestä. Oliko tarina epäselvä?  Kannattaako minun edes jatkaa? Kaikki kommentit ovat tervetulleita.

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen prologi, jatka ihmeessä! ^____^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Mua jännitti ihan hirveästi, että mitäköhän te ajattelette tästä tarinasta.

      Poista
  2. Toi oli tosi hyvä ! <3
    summerpullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Wow. Tosi hyvin tehty tarina. Teksti oli sujuvaa ja tosi mielenkiintonen. :) Kuvat olivat hienoja. Varsinkin noi varjokuvat oli tosi kekseliäitä. Jatka ihmeessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥
      Kommenttisi on oikea päivänpiristäjä. (;

      Poista